Diensten

Asbestsanering op een juiste manier en Recycling is een noodzaak in ons huidige leefklimaat. Als wij zo doorgaan, putten wij onze natuurlijke reserves uit. Dat wil natuurlijk niemand. A.C. Stolwerk Sloopwerken Breda BV is als recycle- en sloopbedrijf al jaren bezig met het scheiden en verwerken van restproducten. Wij nemen het voortouw voor een beter en duurzamer milieu en bieden u de kans hier een steentje aan bij te dragen. Onderstaand leest u wat wij u allemaal kunnen bieden.

Allround Sloop, Asbestsanering, Transport en Puinrecyclingbedrijf uit Breda.

 

Sloopwerken

 

Als aannemer van alle sloopwerken verrichten wij de kleinste tot grootste soorten sloopwerken. Ons gespecialeerd en ervaren team van, kraanmachinisten, handslopers, chauffeurs enzovoorts weten waar ze over praten. Het slopen van gebouwen en/of objecten moet zo zorgvuldig en milieu efficiënt mogelijk gebeuren. De te slopen gebouwen worden eerst door ons volledig met de hand kaal gestript. Alle afkomende materialen worden naar erkende verwerkers vervoerd, waarbij wij zelf de puinrecycling in eigen beheer hebben. Het sloophout wordt afgevoerd naar onze meubelmakerij, waar wij dit hout een 2e leven kunnen geven als tuinmeubel of interieurmeubel. Eventuele kozijnen en/of deuren worden voorafgaand aan de sloop gedemonteerd en te koop gezet op onze locatie te Breda.

De gestripte gebouwen worden doormiddel van sloopmachines met zorg en beleid gesloopt. Waarbij wij streven naar een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Tevens nemen wij ook matregelen met betrekking tot eventuele stofbestrijding, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een waterkanon of vernevelaar.

Daarna kunnen wij op aanvraag van de klant de grond bouwrijp opleveren. Waarbij wij het waar nodig aanvullen met zand en het zand ook uitvlakken.

Tot grote tevredenheid leveren wij alle werkzaamheden netjes op aan onze klanten. Wij staan voor kwaliteit en werken met beleid. Al sinds 1953.

Hieronder ziet u een drone filmpje wat gemaakt is op een sloop project in Bergen op Zoom


 

Asbestsanering

Net als u, maken wij ons zorgen over het milieu. Alle afgevoerde asbesthoudende materialen worden door ons vakkundig verwijderd en ingezameld.
A.C. Stolwerk Sloopwerken B.V. is lid van de VVTB en is in het kader van het SCA Procescertificaat Asbestverwijdering volgens de vigerende SC-530 norm gecertificeerd. Wij hebben tevens[/three_fourth_last] een speciaal team van DTA’ers en DAV’ers voor de uit te voeren saneringen. Uiteraard beschikken deze specialisten over alle wettelijk vereiste certificaten en diploma’s.
Onze asbestsanering team kan gebruikmaken van decontaminatie-units, onderdrukapparatuur, ademhalingsapparatuur en speciale asbestafvalcontainers die zowel de gezondheid van de medewerkers als die van de omgeving garanderen. Wij kunnen aan de hand van een asbest inventarisatie rapport een passende offerte voor u maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


Afvalrecycling Stolwerk Breda

Puinrecycling

Wij hebben sinds korte tijd ook de mogelijkheid om per schip uw menggranulaat en/of betongranulaat te leveren! De maximale laadcapaciteit van de schepen bedraagt +- 2500 ton! Zo kunnen wij u voor hele scherpe tarieven, door middel van transport over het water, voorzien van onze producten! neem contact op met ons voor meer informatie!

Puin ontstaat tijdens het slopen en/of verbouwen. Het is zaak dit puin professioneel te scheiden en de materialen die hergebruikt kunnen worden eruit te halen. Wij zetten ons dan ook in om u te voorzien van de noodzakelijke puinrecycling voor bedrijven en particulieren. Wij recyclen:

    • metselpuin
    • betonpuin
    • alle andere soorten gesteente
    • teervrije asfalt

 

Vrijgekomen puin kan door een geavanceerde puinbreker worden verwerkt tot verschillende soorten en fracties recyclinggranulaten. Deze granulaten kunnen worden gebruikt voor toepassing in GWW-werken en als toeslagmateriaal in beton.

Omdat wij het milieu belangrijk vinden, zoeken we samen met gerenommeerde onderzoeksinstituten naar nieuwe toepassingen voor gerecyclede producten.

De gehanteerde werkwijze en de herbewerkte producten staan onder continue kwaliteitscontrole volgens een kwaliteitshandboek met strikte normen. Wij zijn gecertificeerd voor recyclinggranulaten voor toepassing in GWW-werken en in beton volgens de vigerende BRL 2506.

Hieronder ziet u een drone filmpje wat gemaakt is op onze puin recycling locatie te Breda

Tevens kunnen wij sinds korte tijd ook mobiel puin breken op locatie. De producten die wij kunnen breken zijn menggranulaat 0/31,5 Betongranulaat 0/31,5 Hydraulisch menggranulaat 0/45 en Hydraulisch betongranulaat 0/45. Met een capaciteit van circa 2.000 / 2.500 ton per dag is geen enkel werk ons te groot!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!Bemiddleing Stolwerk BredaBemiddeling

Wij bemiddelen in aanvraag van documenten zoals een WABO-vergunning. Ook vragen wij externe asbestinventarisatierapporten aan. Indien nodig overleggen we met diverse instanties waaronder de overheid.


Transport

Ook voeren wij transporten voor derden uit. Met onze vast aangedreven kippers en kipper trailers, zijn wij veelzijdig en flexibel. Indien u een prijs wenst per m3, ton of per uur, kunt u contact met ons opnemen.

 

Advies

Door onze jarenlange ervaring als recycle- en sloopfirma is A.C. Stolwerk Sloopwerken B.V. de aangewezen partij voor het geven van sloopadvies. Met een team van gedegen specialisten kunnen wij u helder en simpel uitleggen hoe u het best kunt slopen[/three_fourth_last] en recyclen. Samen met u en uw bedrijf bekijken wij welke eenvoudige aanpassingen gedaan kunnen worden zodat uw schadelijke uitstoot wordt geminimaliseerd. Voor een compleet recycle- of sloopplan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.