Over ons

Over Stolwerk 

Stolwerk Breda staat voor ‘werken met beleid’ en is gespecialiseerd in het verzorgen van gecompliceerde sloopwerken. De sloopwerken van ons sloopbedrijf worden eventueel met behulp van explosieven uitgevoerd. Bij het verwijderen van gezondheidsschadelijke producten – waaronder asbest en freon – wordt de kwaliteitszorg altijd in acht genomen.


A.C. Stolwerk Sloopwerken, al meer dan 60 jaar hét Sloopbedrijf uit BredaDe naam A.C. Stolwerk Sloopwerken is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van sloopwerken, recycling, milieutechniek en springwerken. Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan de scholing en kwalificatie van onze medewerkers. De combinatie van technologie, kennis en inzet staan garant voor topkwaliteit. Daarbij zijn we NEN-EN ISO 9001 gecertificeerd.

Zowel binnen- als buitenlandse opdrachtgevers
Wij hebben een groot aantal klanten uit binnen- en buiteland. A.C.  Stolwerk Breda was onder meer als enig buitenlands bedrijf betrokken bij de sloop van de Berlijnse Muur.


Vooruitstrevend in recycling

Recycling Stolwerk Sloopwerken Breda
Recycling is vandaag de dag een absolute noodzaak geworden. Grondstoffen worden schaarser en de natuur wordt te zwaar belast door ons afval en de vele restproducten. Recycling verdient dan ook een professionele aanpak. Jaarlijks recyclen wij als verwerkingsbedrijf uit Breda op een efficiënte, milieuvriendelijke en duurzame wijze miljoenen kilo’s restproducten. Van alle soorten metalen tot puin, hout en kunststoffen.
Ons systeem staat garant voor de voorkoming van vervuiling van bodem en oppervlaktewater. Het bedrijfsterrein wordt periodiek getest op efficiëntie, veiligheid en dat alles conform de norm gerealiseerd wordt. Wij zijn een belangrijke schakel naar een beter milieu en voorzien u graag van verdere informatie. Neem voor meer informatie contact op met een van onze vakkundige medewerkers.Stolwerk Sloopwerken staat voor ‘werken met beleid’ en is gespecialiseerd in het verzorgen van gecompliceerde sloopwerken. De sloopwerken van ons sloopbedrijf worden eventueel met behulp van explosieven uitgevoerd. Bij het verwijderen van gezondheidsschadelijke producten – waaronder asbest en freon – wordt de kwaliteitszorg altijd in acht genomen, Breda, sloopbedrijf Breda, sloopwerken Breda, slopen Breda, slopen Breda, sloopbedrijf Brabant, Sloopbedrijf in Brabant, Sloopbedrijf uit Brabant, slopen Brabant, Recycle- en sloopbedrijf Stolwerk A.C. Stolwerk B.V. is al meer dan 60 jaar lang een gedreven en bedreven sloopbedrijf uit Breda. Wij bieden diverse diensten voor particulieren en bedrijven. Bij onze werkzaamheden staat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid voorop. Gespecialiseerd in gecompliceerde sloopwerken A.C. Stolwerk BV is al meer dan een halve eeuw een begrip op het gebied van sloopwerken, recycling, milieutechniek en springwerken. De combinatie van technologie, kennis en inzet staan garant voor levering van hoogwaardige kwaliteit. Een groot aantal bedrijven en instellingen uit zowel binnen- en buitenland maakt graag gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket Wij bieden u de volgende diensten Afvalrecycling Sloopwerken Renovatiesloop Bemiddeling en aanvraag van documenten Advies Garanties Wij garanderen u: Erkend en gecertificeerd sloop- en recyclebedrijf Gebruik van de modernste technieken Professioneel en gediplomeerd personeel Wilt u meer weten over ons dienstenpakket of heeft u andere sloopgerelateerde vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Stolwerk Sloopwerken BV